ikverzekeronline.nl

Online verzekeren is onze specialiteit. Via ikverzekeronline.nl verzekert u eenvoudig uw woning, inboedel of uw auto. Als één van de weinige verzekeraars ziet u direct of wij uw aanvraag accepteren. Dat betekent dat u binnen een aantal minuten weet of woning, inboedel of bijvoorbeeld uw auto verzekerd is, ook in het weekend en de avonduren. Lees meer over ons in de dienstverleningswijzer.

Ontzorgen

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om u met uw verzekeringen te helpen. Onze medewerkers zijn vakkundig getraind en kunnen uw vragen vaak telefonisch direct beantwoorden. Wij combineren het voordeel van online met de service die u bij uw verzekering mag verwachten.

BVA verzekeringen
Ikverzekeronline.nl is onderdeel van BVA verzekeringen en biedt via deze website schadeverzekeringen aan voor de particuliere markt. BVA verzekeringen een handelsnaam van Financieel advieskantoor J.H. de Vries BV en is een onafhankelijk gespecialiseerd financieel adviesbureau op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning. Kijk ook eens op www.bvaverzekeringen.nl.

Wie is de verzekeraar?

ikverzekeronline.nl werkt samen met ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland. Ontstaan in 1720 en ondertussen een van de grootste verzekeraars van Nederland. Zij bieden o.a. verzekeringen voor particulieren en staan onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Kamer van Koophandel

KvK

In het online register kun je zoeken op ons KvK-nummer 08082714.Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kun je zoeken op ons Kifid-nummer 300.000982.